Інгредієнти:
- 7-10 середніх картоплин
- 1-2 середні цибулини
- 1-2 яйці
- 50-100гр. твердий сир
- 2-3 зубчики часнику
- Сіль, перець
- 2-3 ст.л. борошна
- Раф. олія для смаження або смалець
Приготування:
Картоплю очистити, помити, обсушити, натерти картоплю на звичайній тертці, та на мілкій сир, натерти або дрібно накришити цибулю, розчавити часник, додати сіль, перець і яйця. Все добре перемішати, додати борошно в міру (щоб не було води), ще раз все добре перемішати. Хорошо розігріти сковороду, додати олію, ложкою викласти картопляну масу, зменшити вогонь, обсмажувати вже на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору. Перевернути, через хвилину накрити кришкою, обсмажувати так само до золотисто-коричневого кольору.
Немає коментарів:
Дописати коментар