пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Як розкрутити свій сайт чи блог самому і безкоштовно?


Після того як ви створили свій блог, визначилися з його зовнішнім виглядом, відредагували під свої потреби і встановили необхідні для роботи шаблони, необхідно написати кілька десятків постів (новин) і повідомити всім друзям в соціальних мережах про ваш блог.

Зовсім недавно я писав в своєму блозі Як почати заробляти гроші в Інтернеті, але для того щоб почати заробляти на блозі необхідно зареєєструвати Ваш блог в пошукових системах і чим більше пошукових серверів і каталогів знають про блог, тим більша ймовірність, що на ваш блог прийдуть нові відвідувачі.



Пошукових серверів зараз дуже багато, як і різних каталогів і рейтингів, коли я реєстрував свій блог, мені доводилося заходити на кожен з них і вишукувати форму для додавання блогу.

Щоб полегшити це завдання для вас, я зібрав посилання на додавання блогу в основні пошукові сервера, каталоги і рейтинги. Просто натискаєте на посилання, заповнюєте форму на сайті і все.


Пошукові системи:

Каталоги і рейтинги:

Якщо ліньки добавляти все це вручну, скористайтеся сервісом авторегістрація в каталогах.

Вузли обміну трафіком:

  • FeedMates (нажаль не працює)
  • BlogUpp

Закладки:

В закладки рекомендується додавати трішки новин (постів) на один і той сайт, найкраще - на найцікавіші матеріали і з великою кількістю тегів.

Социальні новини:
RSS транслятори:
Сервіси де можна налаштувати кроспостинг:
Каталоги платні: (їх дуже багато)
  • http://yaca.yandex.ru
  • http://altatop.org/add/ 
  • http://list.mail.ru/ найти свій розділ і категорію в каталозі і добавити сайт. 

Немає коментарів:

Дописати коментар