вівторок, 13 грудня 2016 р.

Як додати відеопереходи між кліпами чи зображеннями та візуальні ефекти?


Аналогічно до анімаційних ефектів зміни слайдів у комп’ютерних презентаціях, під час створення фільму можна додавати відеопереходи між окремими кліпами. Перелік відеопереходів міститься на вкладці Ані­мації. Для додавання відеопереходів до проекту достатньо ви­ділити відеокліп та обрати один з ефектів переходу або панорамування й масштабування.
Іноді реалізувати задум автора допомагають візуальні ефекти, які можна додавати до кліпів. Наприклад, можна застосувати ефекти «ста­рого фільму», ніби записаного на плівці, відтворити кліп у чорно-білому вигляді тощо. Перелік усіх доступних ефектів можна побачити на вклад­ці Візуальні ефекти. Перш ніж застосувати певний відеоефект до кліпу, можна переглянути, як він впливатиме на відтворення, для цього достат­ньо виділити відеоефект і переглянути його дію в області попереднього перегляду.

Щоб додати до кліпу відеоефект, слід виділити відеокліп та обрати відповідний ефект. Дізнатися, на які з кліпів накладено відеоефекти чи додано відеопереходи, допоможе спливаюча підказка — якщо навести вказівник миші на кліп та виконати затримку, буде відображено список застосованих властивостей та їх значень

Немає коментарів:

Дописати коментар