вівторок, 13 грудня 2016 р.

Як додати до відеокліпу музичний супровід і налаштувати часові параметри відео та аудіо?


Відеозаписи, записані на відеокамеру чи імпортовані з файлів, мо­жуть містити й звук. Якщо відеозапис не містить звуку або не потрібно відтворювати наявний звук, можна додати до відеокліпу інший музичний супровід чи звуковий коментар.
Дуже рідко трапляється ситуація, коли тривалість відео та аудіо збігається, тому виникає необхідність налаштовувати часові параметри. Отримати відеозапис чи аудіокліп потрібної тривалості можна різними способами: приховати початок або кінець певних відео чи аудіокліпів, змінити швидкість відтворення відео в групі Настроювання на вкладці Редагування  відповідно для зменшення чи збільшення тривалості кліпу, додати до відеокліпу заголовок, титри або додаткові зображення тощо. Тривалість відо­браження зображень, заголовка та титрів можна змінювати за допо­могою відповідної властивості в групі Настроювання.

Якщо тривалість аудіозапису довша, ніж відеоряду, аудіозапис буде автоматично «обрізано» наприкінці відеокліпа. Якщо аудіо­запис відтворюватиметься не повністю, до нього можуть бути за­стосовані ефекти Поступова поява або Швидкість поступового зникнення в групі Аудіо на вкладці Редагування. Крім того, можна регулювати гучність відтворення звуку чи вимкнути звук для відеокліпу.

Немає коментарів:

Дописати коментар