пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Безкоштовний Хостинг з php mysql



Безкоштовний хостинг в Україні може бути наданий для освітніх та неприбуткових сайтів (сайт школи, релігійної громади, громадської організації). Розмір дискового простору - 200 Мб (тариф Н-01). Домен реєструється на платній основі. Безкоштовний хостинг надається терміном на 1 рік. Через 1 рік послуги можуть бути продовжені на платній основі або безкоштовно на наступний рік, за окремим зверненням клієнта та рішенням UAhosting. Безкоштовний хостинг може бути наданий лише за умови попередньої реєстрації доменного імені у UAhosting.

Надання послуг на безоплатній основі не звільняє замовника від виконання Правил користування послугою хостингу.

Для того, щоб отримати безкоштовний хостинг, надішліть листа з темою "Безкоштовний хостинг" з вказанням наступних даних:

1. Назва освітнього закладу (релігійної громади, громадської організації). (наприклад: Борзнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської)
2. Назва доменного імені, яке планується використовувати для сайту. (наприклад: borzna-school.org.ua)

Надсилання даного листа не гарантує отримання послуги хостингу на безоплатній основі. Рішення про надання безкоштовного хостингу приймається виключно UAhosting та залежить від наявності вільних ресурсів та можливостей для надання безкоштовних послуг.

https://www.freehosting.com/
https://uahosting.com.ua/freehosting.php
https://infinityfree.net/
https://www.000webhost.com/
https://www.hostinger.com.ua/besplatnyj-hosting
https://www.freehosting.io/
http://www.1gb.ua/index.php (Домена)


Немає коментарів:

Дописати коментар