середу, 24 квітня 2024 р.

Тестування "Рівень медіаграмотності школярів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти України

 


Дуже дякуємо за приділення часу на проходження тесту на вимірювання рівня медіаграмотності серед школярів 9-11 класів ЗЗСО України. Сподіваємося, що після проходження тесту ви дізнаєтеся для себе щось нове!

Перш ніж почати, ми хочемо підкреслити, що участь у цьому дослідженні є повністю добровільною. Ваші конфіденційні особисті дані не будуть збиратися, надаватися чи публікуватися. Дослідник не збиратиме конфіденційну інформацію, як-от ім’я, електронна адреса тощо, і працюватиме лише з даними, наданими учасником – вік, стать, місце навчання

Прочитайте, будь ласка, важливу інформацію:
1) Результати цього тесту ніяким чином не вплинуть на ваші оцінки, ставлення до вас вчителів чи на вас особисто. Ба більше - ми навіть не знаємо як вас звати :)
2) Заповнення тесту займе близько 20 хвилин і так, доведеться трооошки подумати. Утім не шукайте "правильні" відповіді й не користуйтеся Інтернетом. Відповідайте так, як ви вважаєте за потрібне. Це перевірка не ваших завчених знань, а розуміння та орієнтування в медіа-просторі.
3) На відкриті відповіді не обов'язково давати розгорнуті питання з повними реченнями. Якщо можете висловити свою думку 1-3 словами, то саме так її і висловлюйте.
4) Тестування буде стосуватися ваших взаємодій з медіа та знань щодо грамотної взаємодії з ними

ВАЖЛИВО - продовжуючи участь в тестуванні ви підтверджуєте добровільність участі та те, що ваші батьки/опікуни/офіційні представники попереджені про тестування та дали дозвіл на вашу участь в ньому!

Немає коментарів:

Дописати коментар