Сайт присвячений онлайн сервісам і методам їх застосування
в навчальному процесі
неділя, 11 вересня 2016 р.
середа, 7 вересня 2016 р.
неділя, 4 вересня 2016 р.
субота, 23 липня 2016 р.
10 інноваційних технологій 2016 року, на які варто звернути увагу
Стрімко мінливий світ постійно ставить перед людством нові завдання, для вирішення яких нам знадобляться не менш стрімко розвиваються технології, що здаються втіленням наукової фантастики.
Можливо, про деякі з цих технологій ви вже чули, адже багато хто з них вже якийсь час існують на науковому горизонті, але 2016 рік обіцяє стати роком справжнього прориву.
Представляємо вам список найбільш значущих розробок, на думку Ради з розвиваються технологій Світового економічного форуму.
пʼятниця, 15 липня 2016 р.
Домашнє морозиво, смак смак дитинства (радянський пломбір)
Домашнє морозиво, смак дитинства
Складові:
- Цукор - 2 склянки
- Молоко - 1 л
- Масло вершкове - 100 г
- Крохмаль - 1 ч. Л.
- Жовтки яєчні - 5 шт.
приготування:
- Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В другій ємності зміщуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо трохи молока, в результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана.
- Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно змішувати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипить, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно змішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою.
- Потім масу залишаємо до повного охолодження, періодично змішуємо, після чого розливаємо по формах, і ставимо морозилку в холодильник для заморозки.
Смачного!
Підписатися на:
Дописи (Atom)