середу, 17 лютого 2016 р.

Шаблон для презентації Рисунок SmartArt із зображеннями на червоному тлі PowerPoint


FREE POWERPOINT PRESENTATION TEMPLATES

Рисунок SmartArt із зображеннями на червоному тлі


Щоб відтворити рисунок SmartArt на цьому слайді, виконайте такі дії:
1.На вкладці Основне у групі Слайди натисніть кнопку Макет, а потім виберіть Пустий слайд.
2.На вкладці Вставлення у групі Зображення натисніть кнопку SmartArt.
3.У діалоговому вікні Вибір рисунка SmartArt(у лівій області) виберіть пункт Рисунок. В області Рисунок двічі клацніть Вишикувані рисунки з назвами (п’ятий ряд), щоб вставити рисунок на слайд.
4.Клацніть кожен із чотирьох покажчиків місця заповнення на рисунку SmartArt, виберіть зображення, а потім – команду Вставити.
5.Виділіть рисунок. На вкладці Знаряддя для рисунків SmartArt, відкрийте вкладку Формат і у групі Розмір введіть 15,04 см у полі Висота фігури та 22,23 см у полі Ширина фігури.
6.Також на вкладці Знаряддя для рисунків SmartArt відкрийте вкладку Формат і у групі Упорядкування натисніть кнопку Виділити, а потім виконайте такі дії:
1.Виберіть пункт Вирівняти за слайдом.
2.Виберіть пункт Вирівняти по центру.
3.Виберіть пункт Вирівняти посередині.
7.Виділіть рисунок, а потім клацніть одну зі стрілок на лівій межі. У полі Введіть текст введіть потрібний текст.
8.Натисніть і утримуйте клавішу Ctrl, а потім виберіть усі текстові поля над рисунками. На вкладці Основне у групі Шрифт виберіть Gill Sans MT зі списку Шрифт, а потім виберіть 26 пт. зі списку Розмір шрифту. Натисніть кнопку Колір шрифту та виберіть Білий, Тло 1.
9.Натисніть і утримуйте клавішу Ctrl, а потім виберіть усі текстові поля над рисунками. На вкладці Знаряддя для рисунків SmartArt відкрийте вкладку Формат і у групі Фігури натисніть кнопку Змінити фігуру,а потім у розділі Прямокутники виберіть Прямокутник із двома округленими протилежними кутами.
10.Також на вкладці Знаряддя для рисунків SmartArt відкрийте вкладку Формат і у групі Стилі фігур клацніть запускач діалогового вікна Формат фігур. У діалоговому вікні Формат фігури виберіть пункт Заливка у лівій області. В області Заливка встановіть перемикач Градієнтна заливка, а потім виконайте одну з таких дій:
1.У списку Тип виберіть пункт Лінійний.
2.У полі Кут введіть значення 0,3°.
3.У розділі Точки градієнта натискайте кнопку Додати точку градієнта або Видалити точку градієнта , доки на повзунку не залишаться три точки.
11.Також у розділі Точки градієнта настройте точки таким чином:
Виділіть першу точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 0%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 77, для зеленого – 28, для синього – 27.
Виділіть наступну точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 50%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 136, для зеленого – 50, для синього – 48.
Виділіть останню точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 100%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 77, для зеленого – 28, для синього – 27
12.Також у діалоговому вікні Формат фігури виберіть пункт Колір ліній у лівій області. В області Колір ліній встановіть перемикач Без ліній.
13.Також у діалоговому вікні Формат фігури виберіть пункт Тінь у лівій області. В області Тінь натисніть кнопку поряд із написом Заготовки. У розділі Зовні виберіть По діагоналі ліворуч униз зі зсувом(перший ряд).
14.Натисніть і утримуйте клавішу Ctrl, а потім виберіть три текстові поля під рисунками. На вкладці Основне у групі Шрифт виберіть Gill Sans MT зі списку Шрифт,  виберіть 24 у полі Розмір шрифту , а потім натисніть кнопкуКолір шрифту та виберіть Білий, Тло 1.
15.Також на вкладці Основне у групі Абзац натисніть кнопку Вирівняти текст зліва.
16.Натисніть і утримуйте клавішу Ctrl, а потім виберіть три вертикальні лінії на рисунку SmartArt. На вкладці Знаряддя для рисунків SmartArt відкрийте вкладку Формат і у групі Стилі фігур клацніть запускач діалогового вікна Формат фігури. У діалоговому вікні Формат фігури виберіть пункт Колір ліній у лівій області. В області Колір ліній  установіть перемикач Градієнтна лінія та виконайте наведені нижче дії.
1.У списку Тип виберіть пункт Лінійний.
2.У полі Кут введіть значення 90°.
3.У розділі Точки градієнта натискайте кнопку Додати точку градієнта або Видалити точку градієнта , доки на повзунку не залишаться дві точки.
17.Також у розділі Точки градієнта настройте точки таким чином:
Виділіть першу точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 46%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 40, для зеленого – 15, для синього – 14.
У полі Прозорістьвведіть значення 0%.
Виділіть останню точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 100%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, а потім у розділі Кольори теми виберіть Чорний, Текст 1 (перший ряд).
У полі Прозорістьвведіть значення 100%.
18.Натисніть і утримуйте клавішу Ctrl, а потім виберіть усі три рисунки. На вкладці Знаряддя для рисунків SmartArt виберіть вкладку Формат, у групі Фігури натисніть кнопку Змінити фігуру та в розділі Прямокутники виберіть Прямокутник з одним округленим кутом.
19.На вкладці Знаряддя для зображення відкрийте вкладку Формат, у групі Стилі рисунків натисніть кнопку Ефекти для рисунків , наведіть вказівник на пункт Тінь, а потім у розділі Усередині виберіть По діагоналі праворуч угору всередині.
20.Також на вкладці Знаряддя для зображення відкрийте вкладку Формат, у групі Стилі рисунків натисніть кнопку Межа рисунка, а потім виберіть пункт Без контуру.
Щоб відтворити ефекти тла на цьому слайді, виконайте такі дії:
1.На вкладці Конструктор у групі Тло натисніть кнопку Стилі тла, а потім виберіть пункт Формат тла. У діалоговому вікні Формат тла встановіть перемикач Градієнтна заливка, а потім виконайте одну з наведених нижче дій.
1.У списку Тип виберіть пункт Радіальний.
2.У списку Напрямок виберіть елемент Від центру.
3.У розділі Точки градієнта натискайте кнопки Додати точку градієнта або Видалити точку градієнта, доки на повзунку не залишаться три точки.
2.Також у розділі Точки градієнта настройте точки таким чином:
Виділіть першу точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 0%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 153, для зеленого – 57, для синього – 55.
Виділіть наступну точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 50%.
Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 114, для зеленого – 42, для синього – 40.
Виділіть останню точку на повзунку та виконайте наведені нижче дії.
У полі Розташування введіть значення 100%.

Натисніть кнопку поряд із написом Колір, виберіть пункт Інші кольори, а потім у діалоговому вікні Кольори на вкладці Спектр введіть для червоного кольору значення 40, для зеленого – 15, для синього – 14.

Немає коментарів:

Дописати коментар