середу, 3 лютого 2016 р.

Урок CorelDRAW створюэмо з прямокутника гарбуз


Крок 1
Створюємо новий документ і малюємо прямокутник за допомогою Rectangle Tool (F6). Виділіть прямокутник і в панелі властивостей, ви знайдете варіанти зміни форми і радіус його кутів. Виберіть Round Corners і введіть 2.0 "для Corner Radius.

Крок 2
Для того, щоб налаштувати вузли форми, виберіть прямокутник і натисніть Перетворити в криві (Ctrl+Q). Використовуючи Pick Tool, Масштабування прямокутник всередину так, що це тонше. Потім, використовуючи Shape Tool (F10), щоб налаштувати вузли форми так, щоб верхня частина форми була вужчою, ніж у нижній (див. Нижче)



Крок 3
Копіюємо (Ctrl + C) і вставляємо (Ctrl + V) округлі форми прямокутника, і, використовуючи Pick Tool, двічі клацніть скопійований об'єкт, так щоб з’явилися маркери для повороту його в бік центру нашого малюнку.
Скопіюйте та вставте форму зліва і натисніть Mirror на  горизонтальній панелі властивостей. Знову відрегулюйте вузли кожної форми з Shape Tool, щоб ви отримали більше гарніший гарбуз на Ваш погляд.
У диспетчері об'єктів, помістіть дві бічні фігури позаду центру форми. Вставити інший гарбузовий сегмент позаду трьох об'єктів . Поверніть його в центр, положення його вниз, і відрегулюйте вузли в міру необхідності.
Я вибрав шість об'єктів об’єднавши в групу (Ctrl-G).

Крок 4
Виберіть кожен розділ гарбуза в диспетчері об'єктів, а в властивості об'єкта (Alt-Enter), змінити контур, щоб NULL і колір заливки кожного об'єкта до тієї чи іншої відтінок оранжевого. Від верхнього до нижнього (спіднього), я вибрав ці чотири відтінки:

# FFB02D
# FF9C1E
# FF862C
# FF782C
Скопіюйте та вставте гарбуза групу і Ungroup (Ctrl-U) об'єкти. З ними з усіма раніше обраний, натисніть Weld в панелі властивостей. Коли ви копіюєте і вставляєте об'єкт, ви помітите, що вже приведені у відповідність з його батьківського елементу. Натисніть найнижчій об'єкт позаду гарбуза групи в менеджері об'єктів і встановити Outline до темно-оранжевого (# F74A00) на 4.0 ширина.
Крок 5
Використовуйте Ellipse Tool (F7), щоб намалювати коло (утримуємо Ctrl, щоб зберегти його рівномірний форми).
Контур Перетворити в криві в панелі властивостей і використовувати Shape Tool, щоб витягнути правий вузол, щоб права, розширюючи форму в бічній панелі.
З мазків Tool, виберіть загостреними мазок в панелі властивостей і принести праву сторону в точку. Відрегулюйте розмір інструмента і тиск на свій смак.
Перейдіть на Smooth мазок і ретельно витягуємо його за формою листя, так це виглядає більше і більше, витягуючи лист.



Крок 6
Помістіть лист на верхній частині гарбуза. Масштаб і поворот в міру необхідності. Скопіюйте та вставте два листа. Додати Нарис 2.0 пт ширина в докер Object Properties.
Намалюйте еліпс, що ділить навпіл перший аркуш.
У панелі властивостей, змінити форму намальований від еліпса д'Арк. Встановіть рамковий колір, щоб відповідати колір контуру листя.
Створіть дугу і помістіть на лист, обравши відповідний колір контура. Товщина дуги 2,0 пт.
Використовуючи  інструмент форма редагуємо до вигляду, що  на малюнку.

Крок 7
Для стебла, ми будемо використовувати два альтернативні інструментів форми.

Почніть з 3-Point Ellipse Tool і намалюйте лінію, яка займає в ширину вашого стовбура.
Після натискання за допомогою миші, перетягнути інструмент вгору, щоб створити еліпс. Тримайте його в горизонтальному і відносно вузьким.
Встановіть колір заливки на # (коричневий 996633).
Використовуйте 3-точкові Rectangle Tool, щоб перетягнути лінію по всій ширині еліпса і витягніть прямокутник до довжини вашого стовбура.
Встановіть і об'єктів у коричневий колір для заливки і нуль для кольору контура.
Скопіюйте та вставте еліпс два рази і помістіть один у нижній частині прямокутника. 



Крок 8
Змінити колір об'єкта на більш темний коричневий (# 663300).
Використовуйте Shape Tool, щоб вибрати вузли в нижній частині форми стебла і привести їх всередину.
Тримайте дно округлі, регулюючи обох вузлів і ручки вузла. Групуючи два об'єкти разом.
Помістіть корінець під перші три секції гарбуза (вам,доведеться разгруппировать ці об'єкти, щоб помістити його). Додати темно-коричневий Outline до основного формі стебла 2,0-3,0 .

Крок 9
Під Polygon Tool (Y) на панелі інструментів, існує безліч користувальницьких форми інструментів. Візьміть спіраль Tool (A), встановити кількість спіральних течій 2, і вибравши тип логарифмічною спіралі. Намалюйте пару спіральних форм і розмістити їх поруч із стебла і листя.

Відмінна робота, ви все зробили! Ви дізналися деякі ази CorelDRAW. 


Немає коментарів:

Дописати коментар